15 okt. 2010

Studielägenhet.

Vår dotter L och hennes kompis C valde att byta studielägenhet. Från lägenhet i ett nytt hus till denna lägenhet som ligger i ett av de äldsta husen i staden.


Huset finns alldeles i centrum nära torget. Ingången ligger invid en vacker blomaffär.Lägenheten är ganska nyrenoverad och har ett rymligt stugkök inrett med alla köksmaskiner som behövs.


Stegen fann sin plats i L:s sovrum. Bredvid stegen står en byrå som vi målat. Den är inropad på huuto.net för en billig peng. När flickorna beslöt sej att byta lägenhet kom L med förslaget att vi skulle ha lågbudget och återanvända gammalt. Jag var ju genast med på noterna. Det betydde att vi tillsammans under sommaren slipade och målade och fixade möbler till lägenheten. Det mesta kördes upp till studiestaden i samband med att flickorna flyttade in i början av augusti.


Byrån målades så klart vit. Sedan sandpapprades kanter och hörn för att få den att se sliten ut. Live, Love, Laugh kommer fån Walldecor.


Byrån före och efter. Årtalet ovanför byrån antyder om vilket år L är född. Mera bilder från lägenheten följer senare.


Vår hemfärd gick bra fast vädret överraskade oss och den första snön föll. Över 400 km med halt väglag och snöslask i kombination med sommarringar är väl inte de vägförhållanden man önskar sej. Tur har jag en man som tycker om att köra och anpassar farten efter väglaget. Åtminstone försöker han det! 

     Jag önskar er alla en trevlig helg!
                                                                                                 

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...